Купить в Украине настоящую Хну черная 20 гр Neha из Индии по отличной цене. Доставка по Киеву и Украине. +38 093 971 84 08 Косметика из Индии Самовывоз в Киеве индийский магазин Нью Дели  на метро Шулявской ул Довженко 1, Индия, красота волос, природные секреты красоты, восточные секреты красоты,  аюрведичские средства для здоровья волос, аюрведа для укрепления волос, черная хна для волос, черная краска на основе хны для волос, индийская хна и басма для волос цвет черный, покрасить хной волосы в черный цвет 

Хна черная 20 гр Neha-натуральная безаммиачная краска на основе хны-отлично закрашивает седину

Артикул: 15302
Хна черная 20 гр Neha-натуральная безаммиачная краска на основе хны-отлично закрашивает седину
Хна черная 20 гр Neha-натуральная безаммиачная краска на основе хны-отлично закрашивает седину
Фарба НЕХА не містить аміаку і має зовсім незначну кількість хімічних речовин (амінофенол – не більше 3%), у порівнянні з іншими подібними засобами. Срок до 5.23
65 грн.
в наличии
Бренд: Neha (Неха)
О продукте

О продукте Хна черная 20 гр Neha-натуральная безаммиачная краска на основе хны-отлично закрашивает седину

Срок до 05.2023 

Хна – це природній барвник, який отримують шляхом переробки листків Лавсонії (lawsonia). Серед усіх світових виробників цього косметичного засобу, індійська хна вважається найефективнішою для фарбування волосся, в першу чергу, завдяки мілкій консистенції порошка, яка забезпечує абсолютно рівномірний розподіл фарбуючої речовини  по всьому волоссю. Крім того, кольорова гама індійської хни досить широка, і , при змішуванні тонів можна отримати велику кількість незвичайно гарних відтінків.
Хна обволікає волосся, потовщуючи і вирівнюючи його структуру, вона не руйнує природню пігментацію волосся і не має хімічного впливу на нього під час фарбування, тому цей натуральний барвник, на відміну від фарб, не спричиняє шкоди волоссю, а, навпаки, є ефективним лікувальним засобом. Завдяки природнім ефірним маслам, хна створює своєрідний захисний шар, оберігаючи волосся. Вона не змивається повністю, як хімічна фарба. Цей препарат сприятливо впливає на волосяну цибулину, і, як наслідок, волосся починає рости швидше.
Індійська хна чудово зафарбовує сивину. Для цього найефективнішими є чорний та коричневий кольори.
 
Фарба НЕХА не містить аміаку і має зовсім незначну кількість хімічних речовин (амінофенол – не більше 3%), у порівнянні з іншими подібними засобами.
Краще використовувати протягом 24 місяців від дати виробництва. (Дата виробництва вказана на упаковці).
Застереження: дана фарба містить інгредієнти, які в окремих випадках, можуть викликати серйозне запалення шкіри. Попередній тест, відповідно інструкції із застосування, повинен бути проведений перед фарбуванням.
Тест на підвищену чутливість: для проведення тесту очистіть за допомогою мила і води або спирту невелику ділянку шкіри за вухом або на внутрішній поверхні руки. Нанесіть невелику кількість фарби для волосся, готової до застосування на ділянку і дайте висохнути. Через 24 год змийте - якщо немає подразнення, свербіння, почервоніння або запалення, можна припустити, що ваша шкіра не має підвищеної чутливості до фарби.
 
Спосіб застосування:
Висипте вміст пакетика в керамічну посудину, додайте 60 мл води та вимішайте суміш до пастоподібного стану.
Не наносьте крем або олію на волосся перед фарбуванням.
Нанесіть фарбу щіточкою на тонкі пасма волосся, починаючи від коренів. Сивину обробляйте ретельніше.
Залишіть фарбу на голові на 30-35 хв.
Змийте фарбу теплою водою.
Ні в якому разі не використовуйте цю хну для фарбування вій та брів. Це може призвести до сліпоти! Зберігайте подалі від дітей!

Виробник VEDIKA HERBALS (Індія)