Купить в Киеве Хонітус від кашлю джем Дабур 150 грамм из Индии с доставкой по  Украине , +38 093 971 84 08, аюрведа из Индии самовывоз в индийском магазине Нью Дели Киев ул Довженко1, метро Шулявская, индийский магазин в Киеве

Хонітус від кашлю джем Дабур 150 грамм

Артикул: 16531
Хонітус від кашлю джем Дабур 150 грамм
250 грн.
в наличии
О продукте

О продукте Хонітус від кашлю джем Дабур 150 грамм

Джем з желеподібною консистенцією, що має солодкий смак і аромат кориці - це аюрведичний комплексний засіб Мадхувані. Він призначений для зменшення запалень і набряків в горлі, послаблюючи роздратування і біль. Мадхувані застосовується при застуді, ангіні, нейтралізуючи вогнище кашлю в бронхах і при цьому не гальмує нервову систему, безпечний для дітей.

Препарат сприяє загальному підйому тонусу всього організму, завдяки прийому посилюється імунітет. Він здатний діяти як жарознижуюче. Прийом Мадхувані приносить поліпшення формування тканин в дитячому організмі.

Заспокоює всі три доші.

Показання до застосування:

  • кашель при бронхіті,
  • пневмонії та туберкульозі,
  • респіраторні захворювання викликані вірусами і алергією,
  • астма,
  • ангіна,
  • грип

Побічні дії, протипоказання: Побічні ефекти відсутні.

Спосіб застосування:   дорослим - 1 або 2 чайні ложки тричі на день. Дітям до 12 років - 1/3, 1/4 чайної ложки тричі на день, можна додати трохи меду, так як дітям препарат може здатися гострим через що входить до складу перцю. Але не варто розбавляти препарат водою. При болю в горлі слід повільно розсмоктувати джем.

Склад: Sitopaladi churna, madhu, sharkara, banslochan, elaichi, dalchini.

Термін придатності: 3 роки. Дата виготовлення вказана на упаковці.