Купить в Киеве Колокольчики из Индии с доставкой по  Украине  +38 093 971 84 08, индийский магазин в Киеве , магазин индийских товаров, сувениры из Индии в Украине, товары из Индии Киев, восточные сувениры , поющие ветра,  дверные колокольчики, декоративные колокольчики, танцевальные колокольчики

Дзвіночки бронзові на нитці, довжина 120 см

Артикул: 11280
Дзвіночки бронзові на нитці, довжина 120 см
285 грн.
в наличии
О продукте

О продукте Дзвіночки бронзові на нитці, довжина 120 см

Матеріал: Бронза
Довжина нитки: 1200 мм
Розмір дзвіночків: Висота 15 мм, діаметр 14 мм.
Вага: приблизно 45 гр.
Виробник: Індія.

Ці вишукані бронзові дзвіночки на нитці – це не просто прикраса для вашого будинку, а й справжній витвір мистецтва. Їх гарний дизайн та ретельне виконання роблять їх ідеальним вибором для створення затишної атмосфери у будь-якому приміщенні. Коли ніжний вітерець починає грати з ниточкою, дзвіночки видають приємний і заспокійливий звук, нагадуючи про давні традиції та чари.
Ці бронзові дзвіночки ідеально підходять для прикраси вашої оселі, саду або балкона. Ви можете повісити їх у вікні, щоб слухати їх ніжний звук вітру, або розвісити у саду, створюючи атмосферу спокою та умиротворення. Вони також можуть стати чудовим подарунком для ваших близьких та друзів, символізуючи тепло та гармонію у стосунках.