Купить в Киеве 

Метха Вати єкстра пауер  Патанжали 120 табл

 из Индии с доставкой по  Украине , +38 093 971 84 08, благовония из Индии самовывоз в индийском магазине Нью Дели Киев ул Довженко1, метро Шулявская, аюрведа з Індіі

Метха Вати єкстра пауер Патанжали 120 табл-тонік для судин мозку

Артикул: 16450
Метха Вати єкстра пауер  Патанжали 120 табл-тонік для судин мозку
Дивья Медхаваті - це тонік для судин мозку, зміцнює стінки судин, перешкоджає утворенню бляшок і тромбів, знімає симптоми старечого недоумства, хвороби Альцгеймера, знижує рівень тривоги, що виникає від психічних розладів, діє общеукрепляюще на мозкову діяльність.
495 грн.
в наличии
О продукте

О продукте Метха Вати єкстра пауер Патанжали 120 табл-тонік для судин мозку

Дивья Медхаваті - це тонік для судин мозку, зміцнює стінки судин, перешкоджає утворенню бляшок і тромбів, знімає симптоми старечого недоумства, хвороби Альцгеймера, знижує рівень тривоги, що виникає від психічних розладів, діє общеукрепляюще на мозкову діяльність.

Натуральний препарат Дивья Медхаваті призначений для допомоги людям похилого віку і всім іншим, що зазнають ослаблення мозкової діяльності. Він діє як зміцнюючий тонік, стимулюючий діяльність мозку, захищає судини головного мозку від патологічних змін, пов'язаних з віком. Сприяє зміцненню пам'яті, знімає напади неуважності. Молодим людям корисний при інтенсивній навчальної, наукової або інтелектуальної діяльності, оскільки знижує стомлюваність мозку, допомагає запам'ятовувати об'ємні масиви даних. Крім того, прибирає неврози, тривогу, піднімає настрій за рахунок збільшення гормону радості дофаміну, знімає також різкі перепади настрою, що може бути корисно дітям і людям, схильним до меланхолії. Регулярне застосування препарату приносить душевний спокій.

Дивья Медхаваті буде корисним для дітей з важким характером, оскільки він пом'якшує прояви істерії, заспокоює, зменшує дратівливість, примхливість і агресивність. Необов'язково застосовувати засіб тільки в гострих випадках. У повсякденному сенсі препарат прекрасно впорається з такими проблемами, як втома розуму, пригніченість, запальність, істерії, безсоння, перезбудження, стан тривоги, наприклад, перед відповідальною справою або іспитом. Якщо необхідно швидко зібратися з думками, продумати свої дії наперед або зважитися на будь-яке заходи, то Дивья Медхаваті незамінний. Людям, зайнятим розумовою працею, засіб допоможе краще формулювати думки, запам'ятовувати, зняти перевтому від напруженої роботи, зміцнить сон і нормалізує відпочинок.

Застосування в лікувальних цілях виправдано при ураженні головного мозку і судин. Це хвороба Альцгеймера, Паркінсона, склеротичні дегенерації, неуважність, провали в пам'яті, епілепсія і т.п. При порушеннях мови засіб допоможе відновити артикуляцію, а при ураженнях головного мозку прискорити одужання. Відзначають навіть здатність до відновлення після перенесеного інсульту. За рахунок оздоровлення судин знижує ризик вегетосудинної дистонії.

Активні інгредієнти:

Бакопа Моньє (Bacopa monnieri) - Аюрведа називає рослина Брахми. Прекрасно справляється з лікуванням мозкових розладів, підвищує інтелектуальні здібності, пам'ять, запам'ятовування. Позбавляє від наслідків мозкових травм. Рослина просто необхідно для всіх, хто зайнятий розумовою працею або відчуває інтелектуальне ослаблення. Застосовується в зверненні зі надактивними дітьми, заспокоює, але не викликає загальмованості, сонливості. Дорослим полегшує процес засинання, особливо в період інтелектуальних навантажень, допомагає в стресових ситуаціях, забезпечуючи ясність мислення. Ще - покращує слух, зміцнює імунітет.

Березка смолоносний (Convolvulus pluricaulis) - зміцнює інтелект, сприяє швидкій навченості, служить підсилює фактором в складі аналогічних препаратів. Рослина отруйна, тому важлива правильне дозування. Є природним міорелаксантом, протисудомну засобом, знижує рівень тривоги при неврозах. Супутні ефекти: глистогінний, сечогінний,роносний (допомагає при важких запорах і часто застосовується в якості окремого препарату). Полегшує артикуляцію мови при заїкуватості.

Болотний аїр (Acorus calamus) - зазвичай називають корінь лепехи. Лікує від мігрені, амнезії, атеросклерозу, зміцнює зір, пам'ять, слух, покращує роботу шлунково-кишкового тракту, підсилює слабкий апетит. Крім того, позитивно впливає на інтелектуальні здібності, очищає кров, активізує енергетичні потоки в тілі, відновлює баланс Вата-доши. На верхні дихальні шляхи має знеболюючу і заспокійливу дію. Нейропротекторні властивості застосовують в лікуванні мігрені, прискореного серцебиття, склерозу, нервових дисфункцій. Має інсектицидний ефект, що іноді використовується в боротьбі з вошами. Масло лепехи застосовують при нервових хворобах для розслаблення.

Лаванда (Lavandula stoechas) - спазмолітичну дію при неврастенії, мігрені, кольках, допомагає в лікуванні серцево-судинних хвороб, очищає судинимозку і полегшує проходження крові. Покращує пам'ять, розріджує жовч, знеболює, зміцнює сон, знімає напади безсоння. Лаванду застосовує при тахікардії, також має сечогінну властивість.

Індійський женьшень (Withania somnifera) - по одній лише назві можна зрозуміти цінність цієї рослини, яке в Аюрведе називають Ашвагандха. Основна дія - комплексний захист від стресів і швидке відновлення після перенесених операцій, в тому числі на мозку. Знімає стану тривоги, байдужості, апатії, збільшує розумові і вольові здібності, полегшує адаптацію до незнайомих умов, пробуджує інтерес до життя. Як афродизіак, уповільнює дегенеративні процеси при старінні, стимулює обмінні процеси, надає енергійність, продовжує стан активності, в тому числі сексуальної. Одночасно з цим відновлює захисні сили організму, що автоматично підвищує імунітет і опірність інфекціям. Це властивість особливо цінно в період зимово-весняних епідемій грипу та інших вірусних хвороб.

Древогубец волотистий (Celastrus paniculatus) - вітамінний комплекс, особливо групи В. Підвищує продуктивність роботи мозку: зміцнює пам'ять, концентрацію, розумові здібності, швидкість реакції, кмітливість. Пригнічує ознаки старечих змін когнітивної здатності, тобто знімає стану неуважності, провалів в пам'яті, забудькуватості та ін. Покращує кровообіг в судинах головного мозку, знімає набряки, запалення, розлади шлунка. Балансує Вату-дошу. Ще застосовують при виразках і відкритих ранах, як ефективне виліковується засіб.

Насіння фенхелю (Foeniculum vulgare) - в аюрведичній медицині використовують також ефірні масла фенхеля за багатюще вміст мікроелементів, органічних кислот. Сприяє бадьорості, активності, надає тонізуючу дію, не має протипоказань (можна давати навіть немовлятам і вагітним). Лікує захворювання сечостатевої системи, шлункові розлади, нервові хвороби, мігрені, запалення дихальних шляхів. Зменшує сисна почуття голоду і тягу до солодкого, що корисно при дієтах. Жування насіння фенхелю приносять спокій, знімають тривоги, пробуджують апетит. При зубних хворобах, запаленнях ясен і слизової виходить знеболюючий ефект.

Дивосил (Inula racemosa) - Аюрведа називає Пушкара. На полях битв середньовіччя це було основне засіб для лікування важких ран. Знімає запальні процеси не тільки зовнішні, але і внутрішні, зупиняє кровотечу, очищає рани, лікує коросту, свербіж. Відновлює захисні властивості стінок шлунка, оберігаючи від виразкової хвороби. Рослина названо на честь того, що виліковує дев'ять систем організму: видільну, дихальну, травну, мозкову і ін. Допомагає проти глистів і кишкової палички. Полегшує обмінні процеси, добре допомагає при застудах і запаленнях верхніх дихальних шляхів, знімає кашель, хвороби трахеї, стоматити, кровоточивість ясен.

Оносма найпростіша (Onosma bracteatum) - допомагає при струси мозку, знімає головний біль, різкий головний біль (знижує тиск в судинах головного мозку), заспокоює центральну нервову систему, зменшує ризик неврозів, перевтоми, зниження мозкової активності. Знімає високу температуру при інфекційних хворобах, стимулює захисні властивості організму. Відварами Аюрведа лікує проказу, сифіліс, шкірні хвороби. Полегшує спрагу, має жовчогінні і сечогінні властивості, зменшує діарею. Стабілізує функцію сечовипускання.

Спаржа гроновидна (Asparagus racemosus) - в рослині виробляються дивовижні рослинні гормони сапоніни, які можуть успішно замінювати звичайні статеві гормони. Ця властивість використовується Аюрведой в препаратах для омолодження і підвищення активності організму. Підвищує лібідо і допомагає при чоловічих і жіночих статевих дисфункціях. Вживаючи екстракт, людина зберігає сексуальний потяг, життєву активність і тягу до життя навіть до похилого віку. Ще проявляє спазмолітичну дію, омолоджує тканини, прискорює травлення, знімає дисфункцію менструального циклу. Для жінок спаржу застосовують як органічне тоніка жіночої репродуктивної системи, вона знижує прояви ПМС. Чоловікам корисна при геморої (сприяє розсмоктуванню гемороїдальних вузлів), запаленнях передміхурової залози і імпотенції.

Валеріана індійська (Valeriana wallichii) - відрізняється від європейської насиченим вмістом ефірних масел, які надають розслаблюючу, заспокійливу дію. Знімає напади істерії, запальності, безсоння, нервові зриви, стреси. Лікувальна дія поширюється на непритомність, запаморочення, втрату орієнтації, має спазмолітичний ефект, знімає болі при менструаціях. Зменшує метеоризм, призводить в рівновагу травну систему.

Порошок корала (Corallum), Джахармохра Пишта (Jaharmohra pishti),

Перлинний порошок (Mukta pishti) - комплекс на основі коралів. Як і все сімейство коралових, багатий на кальцій і іншими мінеральними речовинами. Корисний при захворюваннях кісткової і опорно-рухової системи. Успішно зупиняє кровотечі, зміцнює зубну тканину, нігті, служити профілактичним засобом при нестачі кальцію. Усуває дисбаланси дош, покращує стан серцевого м'яза, судин головного мозку, знижує артеріальний тиск. Знімає стресові стани, почуття тривоги, психози і депресії. Зміцнює зір, покращує стан судин мозку, міцність м'язів, бере активну участь в метаболічних процесах, а також в оновленні клітин. Знімає головний біль, затяжну головний біль і порушення сну.

Супутні речовини: діоксид кремнію, камедь акації, тальк.

Інструкція по застосуванню

Приймають за півгодини до їди по 1-2 капсули двічі на день. Таблетки можна запивати молоком. Дітям до 14 років рекомендований прийом по одній таблетці вранці і ввечері за годину до їди. Препарат приймається лікувальним курсом тривалістю 45-60 днів.

Протипоказання Важливо дотримуватися цієї дозування. Дітям до 6 років не рекомендований прийом.

Призначення: ослаблення мозкової активності; дегенеративні зміни, пов'язані з ослабленням функції мозку; емоційні та психічні розлади, які призводять до неврозів, нападів агресії, дратівливості, втрати інтересу до життя; відновлення після перенесених черепно-мозкових травм і операцій; профілактика інсультів, серцево-судинних захворювань;розумове перенапруження в результаті інтенсивної інтелектуальної діяльності; депресивні і обтяжливі; дефекти мови (як тимчасові, так і постійні), порушення уваги; заспокійливий засіб при дитячій істерії, гіперактивності, напади гніву, порушеннях поведінкових моделей.