Купить в Киеве индийский аюрведический Шампунь Кеш Канти "Мыльные орехи- Ритха" Patanjali 180 мл с доставкой по  Украине  +38 093 971 84 08, индийский магазин в Киеве , магазин индийских товаров, аюрведический натуральный шампунь мыльные орехи купить в Украине, товары из Индии Киев, аюрведическая косметика купить в Украине, косметика из Индии, Патанжали купить в Киеве, магазин натуральной косметики из Индии

Шампунь Кеш Канти "Мыльные орехи- Ритха" Patanjali 180 мл, срок до 11.2024

Артикул: 13981
Шампунь Кеш Канти "Мыльные орехи- Ритха" Patanjali 180 мл, срок до 11.2024
СРОК до 11.2024 г
250 грн.
в наличии
О продукте

О продукте Шампунь Кеш Канти "Мыльные орехи- Ритха" Patanjali 180 мл, срок до 11.2024

Шампунь Шампунь Кеш Канті з мильними горіхами Ритха Патанджалі усунення сухості волосся і запобігання випаданню волосся.

Натуральна формула шампуню Кеш Канті Натурал Патанджалі не містить парабен.

Вся лінійка шампунів Kesh Kanti – це унікальні трав'яні рецептури, ефективні та безпечні для всіх віків. Підходить для всіх типів волосся.

Склад трав цього шампуню допомагає поліпшити зростання волосся і допомагає в боротьбі з випаданням волосся. Ефективно стимулює активну фазу циклу росту волосся, викликає швидкий їх ріст і волокон клітин, підвищує міцність волосся і збільшує їх обсяг і товщину. Забезпечує харчування фолікула і запобігає надмірній втраті волосся. Він діє як омолоджуючий засіб для волосся і додає енергію і силу, роблячи їх сильними і чудово виглядають. Забезпечує необхідні поживні речовини для волосся і робить їх здоровими. Запобігає раннє посивіння. Видаляє жирність і дає силу волоссю, забезпечуючи блиск і шовковистість. Він забезпечує живлення коріння волосся і робить їх сильними і здоровими. Він надає блиск волоссю. Видаляє надлишки жиру з шкіри голови. Зменшує пористість волосся. Лікує шкірні захворювання волосся і шкіри голови – псоріаз, екзема, облисіння. Знімає головні болі і натягу шкіри голови. Робить волосся красивими, блискучими і здоровими. Ви будете почувати себе помолоділими. Ваші волосся стануть шовковистим, здоровими і густими.

Економічний у використанні, т. к. ритха (Sapindus trifoliatus), що входить до складу шампуню, містить сапонін, який діє як мило і дає рясну піну при контакті з водою.

Після першого застосування Ви відчуєте і побачите різницю! Ваші волосся стануть м'якими, блискучими і густими.

Активні інгредієнти:

  • Ритха (Sapindus trifoliatus)Плоди мильного горіха містять сапоніни, які діють як мило і чудово піняться при контакті з водою. Тому цей шампунь є бесхимическим миючим засобом для волосся. Ритха також бореться з лупою, запобігає появі вошей і запобігає сплутуванню волосся. Ритха особливо підходить для людей з чутливою шкірою, які мають алергію до хімічних речовин в шампуні.
  • Амла (Amla / Emblica officinalis). Запобігає передчасне посивіння і випадання волосся.
  • Брингарадж (Eclipta alba). "Король волосся, робить волосся пишними, підсилює їх ріст, усуває сивину, ефективно проти облисіння. Володіє протигрибковими властивостями і успішно позбавляє шкіру голови від лупи та інших грибкових захворювань.
  • Хна (Lawsonia innermis). Запобігає випадання волосся, зміцнює волосся, бореться з лупою, покращує стан волосся, сприяє оздоровленню шкіри голови, видаляє надлишки жиру, знімає напруженість і головні болі. Хна також діє як протигрибковий засіб.
  • Шикакай (Acacia concinna). Є м'яким природним засобом, вбиває бактерії і грибки, успішно і швидко знімає шкірні запалення, загоює ранки, живить і укріплює волосся, полегшуючи процес розчісування.
  • Ним (Azadirachta Indica)У своїй різноманітній формі може стимулювати шкіру голови. Це допомагає запобігти лупа і полегшити свербіж шкіри голови (наприклад, у випадках екземи). Ним також допомагає сповільнити втрату волосся. При регулярному застосуванні зміцнює тонкі волосся.
  • Тулсі (Ocimum sanctum)Очищає шкіру голови, покращує кровообіг, забезпечує стимуляцію волосяних фолікул і робить волосся м'яким і блискучим.
  • Псоралея (Psoralea corylifolia). Знамените аюрведичне засіб від облисіння і гніздової плішивості, стимулює ріст волосся, відновлює та зміцнює витончення волосся.
  • Алое Вера (Aloe barbadensis). Є натуральним засобом для очищення волосся з антибактеріальним ефектом, покращує кровообіг і сприяє росту волосся, перешкоджає їх випаданню і перетину кінчиків.

Застосування: На вологе волосся нанести 3-5 мл шампуню. Ніжно масажуйте круговими рухами по всій шкірі голови протягом 2 хв. Потім промити водою.

Склад: Sapindus trifoliatus, Emblica officinalis, Eclipta alba, Lawsonia innermis, Acacia concinna, Azadirachta indica, Ocimum sanctum, Psoralea corylifolia, Curcuma longa, Tinospora cordifolia, Aloe vera, Curcuma amada. Base material: Aqua, Surfactant base, Sunflower oil, Vit E, Diazolidinyl Urea & IPBC, Sugandhit Dravya - Q. S.

Призначення: для всіх типів волосся, ріст волосся, густота, сила, здоров'я, блиск, від псоріазу, екземи, облисіння.