Купить в Киеве Убтан-аюрведическое средство для умывания Triuga  из Индии можно в индийськом магазині Нью Дели КиІв ул Довженко1, метро Шулявская, тел 0503130649, 0939718408 (вайбер) 

Убтан "Антивіковий" 90 г аюрведическое средство для умывания, Триюга

Артикул: 14674
Убтан "Антивіковий" 90 г  аюрведическое средство для умывания, Триюга
Убтан "Антивіковий" 90 г  аюрведическое средство для умывания, Триюга
125 грн.
в наличии
Бренд: Triuga
О продукте

О продукте Убтан "Антивіковий" 90 г аюрведическое средство для умывания, Триюга

Убтан- дуже м'який і ефективний засіб для очищення шкіри. Аюрведична суміш, яка замінює мило, гель для душу, скраб та маску. Убтан очищує шкіру від накопиченого за день бруду, ороговілих клітин, виводить токсини, насичує цінними речовинами, які необхідні для її здоров'я та краси.  Освіжає, заспокоює, покращує колір обличчя.

Компоненти, що входять до складу «Антивікового» убтана, стимулюють вироблення колагену. Сприяють регенерації та оновленню клітин шкіри, розгладжують мімічні та вікові зморшки. Регулярне застосування  дозволяє домогтися вираженого ефекту омолодження. Шкіра стає більш еластичною, покращується її тонус та пружність.


Склад: : Глина чорна
/BLACK CLAY, Борошно нутове/CHICKPEA FLOUR , Борошно льняне/ BARKY FLOUR, Борошно вівсяне/ OATMEAL FLOUR, Борошно твердих сортів пшениці/FLOUR OF DURUM WHEAT, Трава Шикакай/ SHIKAKAI GRASS, М'ята/ MINT, Мелісса/, MELISSA, Гуава/ GUAVA, Ашваганда/ ASHVAGANDA, Шатаварі/ SHATAVARI, Солодка/ LICORICE, Фенхель/ FENNEL, Олія гірчична/ MUSTARD OIL, Метилпарабен/ METHYL PARABEN, Ефірна олія м'яти/ MINT ESSENTIAL OIL, дімол-П DIMOL-P.

 

Спосіб використання:
Для обличчя:  ½ чайної ложки суміші розвести до пастоподібного стану теплою водою, настоєм, відваром трав або молоком. Нанести на обличчя, трохи помасажувати. Залишити на 2-3 хвилини, ретельно змити водою. Для тіла: необхідну кількість суміші підібрати індивідуально, методом проб. Для дії убтану за принципом маски рекомендується 1-2 рази на тиждень залишати його на 10-15 хв. для більш глибокого очищення шкіри. Не допускати повного висихання.
 
Застереження: провести тест на чутливість. При потраплянні в очі ретельно промити водою. Не є лікарським засобом. Протипоказання: виразки, грибкові інфекції шкіри, купероз, фурункули, індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність.  Умови зберігання: зберігати в сухому темному,  захищеному від вологи та світла місці, недоступному для дітей, в щільно закритій тарі.

 

 

Термін придатності: 36 місяців з дати фасування. Об’єм: 90 г.