Купить в Киеве Убтан-аюрведическое средство для умывания Triuga  из Индии можно в индийськом магазині Нью Дели КиІв ул Довженко1, метро Шулявская, тел 0503130649, 0939718408 (вайбер) 

Убтан для умывания "Чистая кожа" 90 г Триюга

Артикул: 14675
Убтан для умывания "Чистая кожа" 90 г Триюга
Убтан для умывания "Чистая кожа" 90 г Триюга
Убтан для умывания "Чистая кожа" 90 г Триюга
Убтан для умывания "Чистая кожа" 90 г Триюга
Убтан «Чиста шкіра» призначений для догляду за проблемною шкірою, схильною до висипань та вугрів. Компоненти, що входять до складу засобу, запобігають росту мікробів та бактерій, які провокують запальний процес. Убтан має антибактеріальну, ранозагоювальну та регенеруючу дію.
125 грн.
в наличии
Бренд: Triuga
О продукте

О продукте Убтан для умывания "Чистая кожа" 90 г Триюга

Убтан- дуже м'який і ефективний засіб для очищення шкіри. Аюрведична суміш, яка замінює мило, гель для душу, скраб та маску. Убтан очищує шкіру від накопиченого за день бруду, ороговілих клітин, виводить токсини, насичує цінними речовинами, які необхідні для її здоров'я та краси.  Освіжає, заспокоює, покращує колір обличчя.

Убтан «Чиста шкіра» призначений для догляду за проблемною шкірою, схильною до висипань та вугрів. Компоненти, що входять до складу засобу, запобігають росту мікробів та бактерій, які провокують запальний процес. Убтан має антибактеріальну, ранозагоювальну та регенеруючу дію. Допомагає позбутися поствугрових слідів та вирівнює колір обличчя.

Склад: : Глина блакитна/BLUE CLAY, Борошно нутове/CHICKPEA FLOUR, Борошно льняне/LION FLOUR, Борошно твердих сортів пшениці/DURUM WHEAT FLOUR, трава Шикакай/SHIKAKAI GRASS, Шавлія/SAGE, Баобаба плоди/BAOBABA FRUIT, Стевія/STEVIA, Арджуна/ARJUNA, Нім/NEEM, Солодка/LICORICE, Вербена/VERBENA, Олія гірчична/MUSTARD OIL, Метилпарабен/METHYLPARABEN, Ефірна олія лимона/LEMON ESSENTIAL OIL, дімол-П/DIMOL-P.